Norsk “Friend of the Brand” for Hublot
Norsk “Friend of the Brand” for Hublot

Ada Hegerberg - «Friend of the brand Hublot»

–Det å representere Hublot er en utrolig mulighet for meg. Klokkene viser klasse og presisjon, det er egenskaper som har linker til et samarbeid jeg kan stå inne for. Ada Hegerberg


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Norske Ada bor i Lyon, og stortrives i Frankrike.

– Jeg er heldig å få leve drømmen min. Lyon er en fin by, med mye kultur innen mote, mat, idrett og spesielt franske tradisjoner. Landet har stolthet for mangfoldet, forteller Ada Hegerberg entusiastisk på telefon i februar.

Hun bor 10 minutters sykletur fra bykjernen og trener på et treningssenter for herrelaget ikke langt fra flyplassen.

–Det er hardt arbeid. Jeg trener hver dag. Jeg har hatt behandling, vært i en rehabiliteringsfase, og må jobbe enda hardere. Været er grått om dagen, men i mars kommer våren. Fra april starter fotballsesongen. Jeg ser fremover.

Hvordan kom du i kontakt med det anerkjente klokkemerket Hublot?

–Hublot tok kontakt i 2018 da jeg vant den Gullballen (Ballon d’Or). Jeg tenkte meg ikke så lenge om før jeg sa «ja». Hublot er veldig kjent, har sterke koblinger til fotball og rettigheter til UEFA Champions League, en av mine favoritter. Så med en naturlig, autentisk tilkobling til min idrett, ble jeg tent på samarbeid.

–Vi har en utrolig fin kontakt, de har et fantastisk team og har vært kule å jobbe med fra dag én. Jeg er så glad for at jeg fikk denne muligheten. Jeg følte meg beæret da Hublot ville ha meg som «friend of the brand». Jeg liker å være informert når jeg har et samarbeid og jeg innestår for Hublot sitt program.

Hva fascinerer deg med Hublot brandet?

–Jeg var heldig fordi jeg fikk besøke fabrikken, det var fascinerende å se hvor grundig klokkearbeidet utføres der, med lidenskap for kvalitet og detaljer. Det minner om den fotballboblen som jeg lever i. Presisjon og kvalitet er hva det handler om, for meg og for Hublot. De bruker ekspertise i sitt håndverk, lager presise klokker samtidig som de har det kunstneriske med seg. I deres Big Bang Ferrari kolleksjon mikses metall med basic elementer, og en modell har bla. gummilenke. Det er avant garde, veldig kult. Hublot er pionérer. Ikke minst er jeg fascinert av de folka som jobber der, jeg møtte Ricardo Guadalupe, direktøren og teamet hans, jeg følte meg som del av familien med en gang. Jeg setter pris på samarbeidet, viser det og de gir 100% tilbake.

Hvilken modell har du på til vanlig?

–Jeg kan ikke bruke klokke når jeg trener. Men for casual bruk på fritiden har jeg en Classic Fusion 38 mm med titanlenke, som er lett og sporty. Den kan jeg ha på i daglige sammenhenger. Når jeg skal på byen, events, ut med kompiser og være fin på kvelden, så har jeg Classic Fusion King Gold Diamonds 33mm som er en mer classy, elegant klokke, i dress up style. Jeg er svak for gull generelt, og denne modellen er litt av en vakker skapning.


Hublot Classic Fusion 38 mm
Classic Fusion King Gold Diamonds 33mm

Hvordan oppleves Hublot?

– Classic Fusion er utrolig stilrene klokker, men merket har også kolleksjoner som er sporty for dem som liker å variere. Klokkene viser klasse og presisjon, det er egenskaper som har linker til et samarbeid jeg kan stå inne for. Verdiene må være autentiske, og jeg må kjenne meg igjen i dem. Når det stemmer er det motiverende med et slikt samarbeid så jeg fortsetter å pushe meg hver dag for å prestere mer.

Har du en favoritt?

­– Classic Fusion King Gold med diamanter forelsket jeg meg i da jeg besøkte Hublot butikken på Place Vendôme i Paris. Det var mitt første møte med Hublot sammen med agenten min og pappa, en ganske jordnær kar fra Nordmøre og vi ble begge kastet inn i klokkeverdenen. King Gold var et av de første objektene jeg fikk prøve, og vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte. Det er egentlig en morsom story bak, for da jeg så den modellen i butikken hadde jeg ikke lyst til å bli helt gæren og ta helt med min første Hublot klokke, fordi den har en stor verdi. Men hva skjedde? Jo, de som jobber med meg overrasket med nettopp den modellen. Det var en virkelig flott opplevelse med King Gold Diamonds på håndleddet. Jeg nyter å bruke den fordi jeg bærer den takket være en sport jeg har jobbet hardt for, og jeg er stolt av å være med i en prestisjefylt familie.

Hva skjer fremover med samarbeidet?

­–Jeg tok del i Hublots 100 års feiring for noen uker sider med Usain Bolt på Zoom, det var et arrangement for eksklusive kunder. Vi står jo i en utfordrende situasjon med events men når det blir normale tider så skal vi ha nye opplegg sammen. Jeg skal også besøke i fabrikken ved Genève igjen.

–Rent personlig jobber jeg meg opp etter en korsbåndskade i kneet. 2020 var et utfordrende år, og jeg trener jevnt og trutt for å komme tilbake til laget. Vi har en spennende periode foran oss, hvor den mest interessante perioden starter i april. Jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake på toppnivå.

Fakta

Ada Martine Stolsmo Hegerberg fra Molde (25 år) er en norsk fotballspiller som spiller for Olympique Lyonnais i den franske eliteserien for kvinner. Hun har tidligere spilt for Kolbotn og Stabæk.

Hegerberg har vunnet norsk cup gull, gull i Toppserien, gull i UEFA Champions League, gull i tysk serie, gull i tysk cup, og sølv fra EM med det norske kvinnelandslaget. Hun har vunnet Gullballen (Kniksenprisen) (2015 og 2016), ble av UEFA kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/16 og er tildelt Aftenpostens gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett og BBCs pris for årets kvinnelige fotballspiller for 2017.

Den 3. desember 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den hedersprisen Gullballen (Ballon d’Or). Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League.

Kilde: WikipediaNyheter

WatchMore

Brandnews

Watchvideo

 • Reverso Tribute Nonantième | Jaeger-LeCoultre

  See more
 • Oris: Introducing the AquisPro Date Calibre 400

 • Historien om Kintaro Hattori

  Commemorative Movie of His 160th Anniversary

 • The IWC Pilot's Watch Chronograph Edition

  "Tribute to 3705"

  See more
 • The TAG Heuer

  Carrera Porsche Chronograph 44mm Calibre Heuer 02

 • MeisterSinger – med fokus på øyeblikkene!

  Livet blir ikke målt i minutter og sekunder, men i øyeblikk er et slagord som fanger selve essensen til sveitsiske MeisterSinger.

  See more
 • Seiko Prospex SPB191

  Se unboxing av Seiko Prospex SPB191 "Shogun"

 • The 2021 Zenith Chronomaster Sport

  A sharp new look outside, a significant boost inside.

 • Seiko Presage Unboxing

  Se unboxing av Seiko Presage SRPE41J1 

 • Rolex Sky-Dweller på OysterFlex

  Blant de aller mest avanserte klokkene i Rolex’ katalog finner vi Sky-Dweller – en klokke som både har visning av to tidssoner og årskalender.

  See more
 • På hånden: The Longines Spirit 40 mm

  I fjor høst lanserte Longines sin nye Spirit kolleksjon. Med øket fokus på nøyaktighet og presisjon i en klassisk pilotklokke innpakning, så regnes lanseringen som en av de viktigste for Longines de seneste årene.

  See more
 • Respekt til Oris

  Oris hever nå standarden for sine nye klokker med et flunka nytt egenprodusert urverk. I dag lanseres urverket i en ny Oris Aquis Date. Les mer om klokken her:

  See more
 • MeisterSinger

  - the single-hand watch brand

  See more
 • Breitling SuperOcean Heritage 57

  Med sitt kule og avslappede uttrykk er Breitlings SuperOcean Heritage 57 en klokke som sender tankene tilbake mot slutten av 1950-tallet.

  See more
 • Breitling lanserer Chronomat for damene

  Les artikkel publisert hos The Watch

  See more
 • Kronaby

  Hvordan virker smartklokken fra Kronaby Sweden?
   

  See more
 • The New H. Moser & Cie.

  Streamliner Flyback Chronograph Automatic Funky Blue

  See more
 • Von Doren - Uræd

  Som kanskje mange vet er mannen bak Von Doren, Øyvind Von Doren Asbjørnsen, tidligere filmskaper. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at merket aktivt bruker videoer i markedsføringen.

  See more
 • Bell & Ross BR 05 Chrono

  I fjor høst lanserte Bell & Ross sin BR 05, som selskapets svar på den «horologiske flodbølgen» av sportsklokker med integrert lenke som har blitt lansert den senere tiden. En kategori klokker som er viktigere enn noen gang og hvis popularitet ikke virker å avta. Nå utvider Bell & Ross sin kolleksjon - med stoppeklokkefunksjon i den helt nye BR 05 Chrono.

  See more
 • Edox - Delfin Mecano Documentary

  Se dokumentar om Delfina Mecano modellen fra Edox

  See more
 • Maurice Lacroix Aikon Venturer

  Unboxing av den nye Maurice Lacroix Aikon Venturer

  See more
 • Seiko Prospex Alpinist SPB199J1 Unboxing.

  Se unboxing av den nye Seiko Prospex alpininst.

  See more
 • Omega on deck

  The 36th edition of the “Auld Mug” will mark OMEGA’s third time as Official Timekeeper. Having already timed the America’s Cup in 2000 and 2003, we’re back on board in 2021. Proud to serve the world’s best sailors on the waters of Auckland’s Waitemata Harbour and deliver split-second precision, even in the choppiest seas.

  See more
 • Silver Snoopy

  OMEGA Presents: The Speedmaster “Silver Snoopy Award” 50th Anniversary

  See more

Artikler