Aikon Venturer 43 mm- to nye ansikter til urban adventurer

AIKON Venturer-kolleksjonen er alltid i utvikling og er nå utvidet med to nye modeller!


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


De nye utgavene har samme urkasse, men radikalt annerledes estetikk. Modellen i bronse og brun keramikk er moderne og med tydelig særpreg. Modellen i gull og stål med blå urskive er sporty og samtidig elegant. Klokkene har fasjonable fargekoder og passer til urban livsstil, en verden som kan oppleves på mange forskjellige måter akkurat som Venturer.

Det er evnen til å variere som markerer kraften til et design. Slik fortsetter AIKON Venturer ekspansjonen inn i den urbane verden. Tydelig men ikke brutal, robust men ikke massiv, moderne men ikke futuristisk. Denne automatic klokken med tre visere og en datofunksjon har en reell tilstedeværelse på håndleddet. Uansett hvilken versjon du velger symboliserer funksjonene, detaljnivået og energien direkte forbindelse med AIKONs estetiske koder.

Modellen i gull og stål med blå urskive er sporty og samtidig elegant
Modellen i bronse og brun keramikk er moderne og med tydelig særpreg

Urene er skapt av stål eller bronse med satinpregede overflater, mens kantene er polerte. Bezelen som har seks felt, en typisk og karakteristisk AIKON-funksjon, har nå fått en funksjonell rolle. De strekker seg utover den keramiske bezelen, slik at den lett kan gripes og roteres i en retning. Den er gravert med 10 minutters intervaller, en funksjon som gjør AIKON Venturer til et ekte verktøy.

Bakkassen festet med skruer viser et “Vagues du Jura” -motiv som omgir den inngraverte “M” -logoen i midten, og demonstrerer den høye standarden på utførelsen av Venturer. De nye AIKON Venturer-klokkene som er lojale mot Maurice Lacroix’ misjon, har et nært forhold mellom objektive og oppfattede verdier til en spesielt gunstig pris.