Apple Watch Series 6 x Hermès

Opprinnelige forsøk på å gjøre Apple Watch mer luksuriøs inkluderte en kasse med innslag av edelt metall. De senere årene har imidlertid elektronikkprodusenten støttet seg på franske Hermès for å gi sin elektroniske klokke litt mer eleganse – og nå kommer Series 6.


Skrevet av Jørgen Erdahl


Apple Watch Series 6 er nyeste utgave av smartklokken og byr på flere forbedringer fra utgående modell, herunder ny prosessor. Smartklokken kan leveres i ulike varianter og størrelsene 40 eller 44 millimeter, og i samarbeid med Hermès tilbys også nå egne varianter.

Sporty nylon eller elegant lær
Hermès-utgavene leveres både med egne digitale klokketavler, som sender tankene lett mot selskapets tradisjonelle armbåndsur. Det gir en ekstra touch på den digitale kompanjongen, men viktigst for mange er likevel de spesiallagede remmene som finnes i mange ulike typer av både nylon eller tradisjonelt lær. Førstnevnte oppgis å tåle vann og blir med det et fargerikt og sporty alternativ til de hakket mer elegante læralternativene.

Selv om samarbeidsmodellene leveres som komplette sett, opplyses det også om at remmene kan kjøpes separat fra klokken. Det gir mulighet for både å ha ulike alternativer tilgjengelig eller for å kombinere de med allerede innkjøpte klokker.


Norske priser er ikke klart, men internasjonale priser antyder at komplette sett (inkludert Watch Series 6) vil starte på ca. 12.000 kroner, mens separate remmer vil ligge fra 3000,- og oppover.