Bell & Ross BR03-92 Diver FULL LUM

Lume har diskret stil med hensyn til visere, timemarkører og bezel. Bell & Ross sin nyeste lansering viser helt nye takter og dekker hele urskiven i forskjellige nyanser av Superluminova.


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Urskiven er belagt med farge komponert av grønne Superluminova® C5-pigmenter, metall-detaljer og markeringer på bezel med grønn Superluminova® C3. Resultatet er en subtil kontrast av forskjellige grønntoner som forvandles til mer intense nyanser på kvelden.

FULL LUM, 42 mm, har matt sort firkantet kasse i keramisk materiale, og matt sort roterende keramisk bezel med 60 minutters skala. FULL LUM har skive i safir, er antireflekterende og med automatic mekanisk kaliber BR-CAL.302. Vanntett ned til 300 meter. 999 eksemplarer.

Bare klokker som oppfyller kravene definert etter internasjonal standard ISO 6425, kan merkes som dykkerklokker. Disse offisielle forskriftene setter spesifikke kriterier og lister opp et stort antall grunnleggende tekniske egenskaper. Vanntett til minimum 100 meter; enveis roterende bezel med graderte minutter, en operasjonsindikator og selvlysende markører; lesbarhet i mørket; anti-sjokk og anti-magnetisk beskyttelse.

FULL LUM har et visuelt utseende inspirert av det militære og leveres med en ultra-elastisk sort syntetisk rem eller en sort gummirem med en matchende PVD lås. Selv om gummi er vanlig for bruk i vann, har den syntetiske remmen i canvas fordelen med at den raskt og ergonomisk justerer seg til bruk over våtdrakt, takket være Velcro lukkesystem.