Bell & Ross – kun én i Norge

Bell & Ross har sin trofaste tilhengerskare med sitt særegne uttrykk. Nå har de lansert BR05 White Hawk, og kun én klokke vil leveres til det norske markedet.


Skrevet av Kristian Hviding Kvam


Urban

BR05 oser sporty eleganse, akkurat slik vi liker det i Norge. Og resten av verden for den saks skyld. Elegante stålklokker på lenke er etterspurt som aldri før, og de store merkene har ventelister som du må være adelig for å komme på. Modellserien er allerede velkjent i Bell & Ross sammenheng etter lanseringen av den første BR05 modellen i 2020. Nå er turen kommet til en kronograf med hvit skive og herlige røde detaljer. Subdials har hentet form fra den 42 mm store kassens karakter som kombinerer avrunde kanter og firkantet form. Som sedvane for Bell & Ross.

Hvit og rød
Hvitfargen i skiven tones ned av sølvfargede sudials og tallmarkører. En pen match mot kassen i stål, og det hele brytes av den røde sekundviseren og minuttelleren i kronografverket. Det hele fremstår ganske smakfullt. 

Limitert til 250 utgaver
Av de 250 utgavene kommer kun én BR05 CHRONO WHITE HAWK til salgs i Norge. Det er Thune Munch Brygge som får klokken inn nå i løpet av relativt kort tid.


Referanse: BR05 CHRONO WHITE HAWK
Urverk: Automatisk BR-CAL.301
Komplikasjoner: Tid, Dato og kronograf  
Gangreserve: 38 timer
Kasse: 42 mm Stål
Glass: Safir foran og bak.
Skive: Hvit
Vannresistens: 10 Bar (ca 100 m)
Lenke/Rem: Lenke i stål, Sort gummirem

Klokken vil koste €6100. 

Eneste norske eksemplar finnes hos Thune Munch Brygge