Bilderapport: Oslo Watch Fair

I forrige uke og gjennom helgen arrangerte Urmaker Bjerke den tredje utgaven av klokkemessen Oslo Watch Fair. Gjennom noen korte og hektiske dager kan man derfor velge å kalle Skur 13 på Tjuvholmen for både Norges og klokkeverdenens fokuspunkt.


Skrevet av Rune Rabben


Det var faktisk litt slik det føltes å endelig kunne gå på en fysisk messe igjen, hvor man i euforien kunne driste seg til å glemme den berømmelige meteren. At Urmaker Bjerke i sedvanlig stil (i tillegg til et bredt utvalg klokker) serverte både god mat, drikke og live-musikk, gjorde sitt til at grunnlaget for god stemning så absolutt var tilstede. Her var det nemlig store mengder armpryd å beundre, både fra merkene selv og på andre klokkeentusiasters håndledd.

Halvor Bjerke ønsker velkommen.

Stort sett hele porteføljen til Urmaker Bjerke hva klokkemerker angår var representert, og her var det ikke bare mulighet til å prøve drømmeklokken(e) på armen, men faktisk også mulighet til - under kyndig veiledning - få prøve egne urmakerferdigheter.

En av årets nyheter var altså et pop-up verksted kalt "Masterclass", hvor man kunne melde seg på minikurs på det for anledningen oppsatte urmakerverkstedet. Urmakerne var også som vanlig mer enn villig til å teste og kontrollere gjestenes egne klokker.

Årets utgave av Oslo Watch Fair var den største så langt, og med 2500 kvadratmeter gulvflate i bruk hadde arrangøren et håp om at over 3000 mennesker skulle være innom i løpet av de fire dagene arrangementet var åpent.


Blide representanter fra Vacheron Constantin

Det nye Bjerke-magasinet pent utstilt.

Damemodeller fra Rolex i fokus