Bvlgari Bvlgari Cities Edition

Med ni forskjellige varianter av samme klokke, alle tilknyttet ulike byer i verden, kan man selv velge hvilken som appellerer mest til deg. Men vær forberedt på at du må legge turen til merkets egne butikker i de aktuelle byene for å sikre deg en.


Skrevet av Jørgen Erdahl


Foran sommeren 2020 har klassikeren Bvlgari Bvlgari (som har røtter tilbake til midten av 1970-tallet) fått en facelift. Modellen kommer nå i en helsort DLC-behandlet urkasse i stål, som nok primært er tiltenkt et mannlig publikum med sine 41 mm på håndleddet.

9 «ulike» varianter blir tilgjengelig, hvor eneste forskjell er bynavnet som pryder nederste del av bezelen. De aktuelle er Roma, Tokyo, Dubai, Paris, London, Ibiza, Milan, Mexico City, New York.

Klassisk Bvlgari
Med en helsort kasse og matchende helsort skive blir det en skarp kontrast til detaljene i gull som finnes på timemarkører og krone. Resultatet er klassisk Bvlgari - som mange nok vil oppleve både røff og elegant på samme tid. Det hele matches med en brun skinnrem eller en sort gummirem med tekstiltekstur.

På innsiden tikker et selvtrekkende urverk, BVL 191, som er synlig gjennom safirglasset i baklokket. Oppgitt gangreserve er 42 timer.

Basert på internasjonale priser vil Bvlgari Bvlgari Cities Edition havne rundt 47.000 norske kroner med dagens vekslingskurs. Da kommer reiseutgifter i tillegg - så fort coronasituasjonen normaliseres.