Carbon Mania UTC skydiver Ascori limitid edition

Kun 100 eksemplarer produseres på Sjöö Sandström sitt verksted i Stockholm.

UTC Skydiver Ascari er en imponerende og elegant klokke som ble opprinnelig utviklet for å møte de strenge kravene til svenske jagerflygere. I denne spesialutgaven er inspirert av en yacht i karbon og har nå blitt utstyrt med en luksuriøs touch av karbonmateriale. Klokken yter maksimal presisjon med en kombinasjon av analogt og digitalt urverk. Det analoge viser lokaltid mens det digitale viser en ekstra tidssone du kan stille inn etter eget valg, slik at du enkelt kan sjonglere to tidssoner. Andre funksjoner inkluderer bakgrunnsbelysning, alarm, evighetskalender, stoppeklokke og kronograf. UTC Skydiver Ascari henvender seg til dedikerte personer som har sitt arbeid som lidenskap og livet som sin lekeplass.

Ascari er en Palmer Johnson PJ120 Express Sports Cruiser designet og produsert av det anerkjente Palmer Johnson-verftet i USA. Yachten har sikret seg mange følgere fra hele verden og har blitt utsmykket med «Ascari» som livsstilsmerke og har utviklet morsomme, spennende, nye og luksuriøse aktiviteter både på og utenfor vannet. Investor og tech milliardær Henrik Persson Ekdahl har i likhet med mange andre kvalitetsbevisste personer og merker, valgt Sjöö Sandström som produsent av sin egen eksklusive klokkekolleksjon - UTC Skydiver Ascari. I forbindelse med lanseringen av denne elegante klokken, donerer Henrik SEK 5,- per «like» på sosiale medier til en valgfri veldedig organisasjon som vinneren av Henriks konkurranse for en UTC Skydiver Ascari skal velge.

Alle Sjöö Sandström armbåndsur er satt sammen for hånd i Sjöö Sandström sin workshop i Stockholm. UTC SKYDIVER ASCARI skal lages i kun 100 eksemplarer og er klar for bestilling fra mars 2019. Bestill via https://ascari.sjoosandstrom.se/ Pris: 1976 euro


UTC SKYDIVER ASCARI

Kasse: Sort stål DLC, Ø44,2 mm.
Bak-kasse: Nummerert eksemplar inngravert individuelt.
Glass: Ripefritt safirkrystall med anti-reflekterende film.
Urskive og visere: Urskive med tallmarkører i hvit super luminova og visere med super luminova.
Urskive: Sort karbon.
Bezel: Enveis-roterende bezel, for å vise dykketiden.
Rem: Gummi.
Vanntett: Ned til 10 ATM (100m).