Certina DS Action Lady 34,5 mm Powermatic 80

Med et pyntet ansikt er det lett å tro at nye Certina DS Action Lady kun er for de finere anledninger. Men som navnet antyder har klokken mer å by på enn «det som møter øyet».


Skrevet av Jørgen Erdahl


Sveitsiske Certina har nettopp sluppet flere utgaver av sin nye modell, spesielt myntet på det kvinnelige publikum. Klokker selskapet selv mener er like passende på en videokonferanse, på trening eller sittende i strandbaren, og som støttes opp med gode tekniske egenskaper.

Tøff glamour
De ulike utgavene deler alle en 34,5 millimeter stor urkasse i rustfritt stål. Med bruk av selskapets «DS – Double Security»-system, sikres både en vannmotstand ned til 200 meter, samt god beskyttelse mot støt og bevegelse. Også balansefjæren er av det innovative slaget, produsert i Nivachron, som gir svært gode antimagnetiske egenskaper. Kombinert med 80 timer gangreserve bør det by på problemfri tidsvisning.

I kombinasjon med detaljer i gult gull eller roségull blir likevel utsiden både pyntet og elegant. Små diamanter på timemarkørene gir et ekstra hint av glamour, mens ulike valg av skiver (herunder varianter i perlemor) tilbyr valgmuligheter som kan treffe egen smak.

De nye Certina DS Action Lady har fått veiledende pris fra 8.490 kroner og er tilgjengelig fra autoriserte forhandlere nå.