Cyrus Genève blir offisiell partner med Uralkali Haas F1 Team

Under det nylig avholdte Monaco Grand Prix ble det nye partnerskapet mellom Cyrus Genève og Uralkali Haas F1 Team annonsert. Med førerne Mick Schumacher og Nikita Mazepin i spissen, håper det teknisk kompetente klokkemerket å nå nye markeder.


Skrevet av Jørgen Erdahl


Det relativt unge Cyrus Genève har kanskje bare eksistert i 11 år, men med sjefsurmaker Jean-Francois Mojon på laget, er den tekniske kompetansen vanskelig å bestride. Mojon står bak utviklinger til langt mer prestisjetunge merker, og med Cyrus har han også flere ganger overbevist med sine kreasjoner.

Uralkali Haas F1 Team
Også Uralkali Haas (tidligere bare Haas) er et ungt lag i Formel 1-sammenheng. De har vært med i motorsportens mest prestisjetunge selskap siden 2016, uten å oppnå de helt store resultatene. Før årets sesong sikret de seg imidlertid nye førere i form av tyske Mick Schumacher (sønn av svært velkjente Michael) og russiske Nikita Mazepin.

Mick Schumacher og Nikita Mazepin

Klokker og Formel 1 går hånd i hanske, med noen svært representative navn som både hovedsponsorer for sporten og for de enkelte lag og førere. Med denne samarbeidsavtalen håper nok Cyrus å skape ekstra blest rundt eget merke, og de to førerne har begge gjort seg bemerket – om enn av litt ulike årsaker.