En ny Grand Seiko klokke fanger vinterlandskapet i Shinshu.

Vinter i Shinshu, regionen som er hjemmet til fabrikken hvor alle Grand Seiko Spring Drive klokker er produsert, gir oss flotte opplevelser og et fantastisk landskap. Slik er Shizuri-yuki, som når snøen faller ned fra grenene og glitrer i sollyset. Med sin 18k roségull urkasse preget av linjer med diamanter og sekundviseren glir stille over den hvite teksturerte skiven. Denne nye klokken gir liv til det milde vinterlandskapet i Shinshu og den forbigående skjønnheten i Shizuri-yuki.


Skrevet av Optura som partner


Den 18k roségull urkassen har totalt 53 diamanter som er delikat plassert for hånd av dyktige håndverkere i Shinshu Watch Studio. Diamantene er satt slik at de gradvis reduseres i størrelse fra midten av urkassen til lugsene, noe som skaper en vakker, flytende effekt. Videre er overflatene på diamantene perfekt justert for å skape en stille gnist som eksemplifiserer det fantastiske håndverket som Grand Seiko er kjent for.

Edelmetaller, diamanter og en hvit teksturert urskive.

En mønstret urskive
-skaper et bilde av vinterens lyse og friske snø i Shinshu, og kombinert med den glidende bevegelsen til sekundviseren som er unik for Spring Drive, fanger skiven den rolige og sømløse tiden.
 
Klokken tilbyr en bemerkelsesverdig blanding av slankhet, kraft og presisjon. Klokken er kun 10,2 mm tykk, gangreserve på 72 timer og er nøyaktighet på ± 1 sekund per dag, takket være det manuelle verket 9R31 som driver klokken.

Denne nye Spring Drive klokken kommer på en brun skinn-rem med nøye utformede sting, sydd av en dyktig håndverker. Du får også med en ekstra gullfarget skinn rem i sateng. Klokken vil være en limitert  utgave til 60stk og vil være tilgjengelig hos  Grand Seiko Boutiques og utvalgte Grand Seiko -forhandlere over hele verden i Januar 2022.


Grand Seiko Elegance Collection
Spring Drive Caliber 9R31
Driving system: manual-winding
Power reserve: 72 hours
Accuracy: ± 1 second per day (± 15 seconds per month)
Dual-Spring Barrel
Power reserve indicator
Number of jewels: 30

Specifications
18k rose-gold case and clasp
53 diamonds (.38 carat)
Dual-curved sapphire crystal with anti-reflective coating
See-through screw case back
Water resistance: 3 bar
Magnetic resistance: 4,800 A/m
Diameter: 38.5mm, Thickness: 10.2mm
Crocodile strap with three-fold clasp with push button release
Additional satin gold colored leather strap included
Limited edition of 60

Salgspris: cirka 400 000,- NOK