IWC + AMG = sant

Samarbeidet mellom Mercedes-AMG og IWC har bestått lenge. Faktisk helt siden 2004.  Dette er nok først og fremst et markedsføringssamarbeide, men merkene deler flere verdier som nok er bakgrunnen for at de fant sammen. De er begge sterke stemmer for å fremme godt håndverk og ingeniørkunsten i søken etter topp ytelse pakket inn i flott design.


Skrevet av Kristian Hviding Kvam


Nå har samarbeidet resultert i en ny Pilots Watch Chronograph Edition «AMG» med kasse i titan og skive i passende karbonfiber. Titanet gir klokken en flott matt grå farge med en nesten fløyelsaktig finish. Fargen her henspiller på AMG’s signatur lakkfarge, Selenitt grå.

Skiven er konstruert av vevet karbonfiber, et materiale som AMG bruker i mange av sine komponenter. Karbonet skaper en fin kontrast til titanet i kassen og det hele bindes sammen av de sølvfargede kronografskivene. Totaliteten er et design som gir tydelig assosiasjoner til instrumentene i en sporty bil.

Klokken blir tilgjengelig på IWC’s online butikk og utvalgte butikker fra 21.mai. Det er foreløpig usikkert om klokken kommer til butikker i Norge.

Referanse: IW377903

Urverk: Automatisk kolonnehjul kronografverk, in-house Cal 69385
Komplikasjoner: Timer, minutter, sekunder, dag/dato og kronograf.
Gangreserve: 46 timer
Kasse: Titan grad 5, skru-krone
Størrelse: 43 mm diameter, 14,9 mm tykk.
Glass: Safirglass foran og bak, antirefleksivt belegg på begge sider
Vannresistens: 6 bar
Lenke/Rem: Sort lærrem