Maurice Lacroix deltar for første gang på Watches & Wonders Geneva

Med digital presentasjon tilpasset tidens ånd. Your Time Is Now


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


«Ekstraordinære tider krever kreative tiltak» Dette er et credo fulgt av det sveitsiske klokkemerket Maurice Lacroix, som vil presentere sine nyheter på Watches & Wonders Geneva for aller første gang i år.

Fra den 7. til 13. april 2021 vil den prestisjefylte urmessen i Genève gjennom sine digitale plattformer, tilby forhandlere, journalister, så vel som klokkeelskere muligheten til å oppdage og se nyhetene for 2021 gjennom videokonferanser, online presentasjoner og live chatter, og utveksling av ideer med representanter for de deltakende merkene.

Fabrikken til Maurice Lacroix.

–Vi har med suksess fulgt vår globale roadshow strategi for å presentere våre nye klokker i årevis, og er derfor veldig glade for å være en digital utstiller for Watches & Wonders Geneva for første gang i år, forklarer Stéphane Waser, administrerende direktør hos Maurice Lacroix og DKSH Luxury & Lifestyle Europe GmbH.

–2020 har gitt utfordringer for oss alle, det var behov for fleksibilitet mer enn noen gang. For oss var virtuell interaksjon med våre partnere ikke en nyhet, ettersom vi lenge har stolt på digitalisering og dermed har vært i stand til å reagere raskt og smidig. Derfor setter vi pris på det nye digitale konseptet til Geneva Fair Committee og ser frem til en vellykket virtuell utveksling med messebesøkende, avslutter han.

Masterpiece Triple Rétrograde

For Maurice Lacroix blir deltakelsen på Watches & Wonders Geneva som et stopp på deres verdens-omspennende digitale roadshow.