MeisterSinger Perigraph
MeisterSinger Perigraph

MeisterSinger – med fokus på øyeblikkene!

Livet blir ikke målt i minutter og sekunder, men i øyeblikk er et slagord som fanger selve essensen til sveitsiske MeisterSinger. For med én enkel viser formidles både historisk inspirasjon og fremtidsrettet visjon gjennom de unike klokkene.


Skrevet av Redaksjonen / Partnerinnhold


I skogen av klokkemerker kan det ofte være vanskelig å skille seg ut i mengden. Klokkene fra MeisterSinger klarer likevel den utfordrende kunsten, for svært få merker har omfavnet tidsvisningen på samme måte som det tyske merket. Én viser – som i sin enkelhet sender tankene mot historiske solur, tårnklokker og lommeur, samtidig som persepsjonen av tid utfordres til å handle om de viktige øyeblikkene. Øyeblikkene hvor tiden er det dyrebare – og ikke de enkelte minuttene eller sekundene.

20 år med prisvinnende design
Siden oppstarten i 2001 har grunnlegger Manfred Bassler og teamet fokusert på å skape merkets unike identitet. Den karakteristiske nåleviseren, de tosifrede numeralene og de 144 tydelige indeksene er alle med å skape enkelhet og eleganse, til det punkt at de har blitt en del av merkets DNA. Det har bragt anerkjennelse og resultert i et tyvetalls designpriser, både for klokkene og for merkets MSA01-urverk.

MeisterSingers tekniske kompetanse har også gjort at flere av klokkene har egenutviklede urverk eller urverksmoduler, med svært gode egenskaper og spennende detaljer som er med å utvikle merkets design.

Unike klokker – for alle
Selv om baseoppskriften er tro mot merkets visjon klarer MeisterSinger å skape unike klokker gjennom endring i størrelse, materialbruk, farger og ved bruk av ulike tilleggskomplikasjoner. Datovindu, månefase, ukedagsvisning og gangreserve er alle benyttede ingredienser, og den rikholdige kolleksjonen skaper derfor et bredt utvalg hvor alle kan finne en stil som appellerer og begeistrer. Fra den enkle N°01 til den visuelt engasjerende Lunascope. Eller med fokus på det teknisk intrikate i nyheten Astroscope eller kanskje den sporty Salthora Meta X.

MeisterSingers omfattende kolleksjon omfatter også spesialutgaver som den årlige tradisjonen «City-Edition», eller de spennende variantene i Bronze- og Black Line. Med sine unike klokker vil uansett valg være en yndet partner i hverdagen, og passe nærmest enhver anledning.

Persepsjonen av tid
MeisterSinger henter sin logo og sitt navn fra historiebøkene, inspirert av Richard Wagners opera «The Meistersingers of Nuremberg». For MeisterSinger handler det om å lage en ny tone i dagens klokkedesign. Samtidig understrekes merkets avbalanserte tolkning av tid ved bruken av musikknotasjonen fermate, som angir en liten pause eller at en note skal holdes lengre.

For det særegne designet gir brukeren muligheten til å nyte tiden på en roligere måte, i et ellers travelt samfunn. Den rolige bevegelsen på viseren gir en ny definisjon til hvordan vi leser av klokkeslettet på et armbåndsur og derfor en ny persepsjon av tiden. Det er i perfekt harmoni med merkets filosofiske tankegang, hvor målet er å stresse ned og ta vare på øyeblikkene. Nærmest som en reise tilbake i tid, med énhåndsklokkene i Westminster Abbey og Hour Tower på Markusplassen i Milano som historiske bevis på hvordan oppfattelsen av tiden har endret seg, i tråd med samfunnets industrielle utvikling.

Neo Pointer date
Neo Pointer date

Uansett klokke fra den rikholdige kolleksjonen byr derfor Meistersinger på noe eget og unikt. Armbåndsur som utfordrer og beriker hvordan vi verdsetter tiden og øyeblikkene.Nyheter

WatchMore

Brandnews

Watchvideo

 • Reverso Tribute Nonantième | Jaeger-LeCoultre

  See more
 • Oris: Introducing the AquisPro Date Calibre 400

 • Historien om Kintaro Hattori

  Commemorative Movie of His 160th Anniversary

 • The IWC Pilot's Watch Chronograph Edition

  "Tribute to 3705"

  See more
 • The TAG Heuer

  Carrera Porsche Chronograph 44mm Calibre Heuer 02

 • MeisterSinger – med fokus på øyeblikkene!

  Livet blir ikke målt i minutter og sekunder, men i øyeblikk er et slagord som fanger selve essensen til sveitsiske MeisterSinger.

  See more
 • Seiko Prospex SPB191

  Se unboxing av Seiko Prospex SPB191 "Shogun"

 • The 2021 Zenith Chronomaster Sport

  A sharp new look outside, a significant boost inside.

 • Seiko Presage Unboxing

  Se unboxing av Seiko Presage SRPE41J1 

 • Rolex Sky-Dweller på OysterFlex

  Blant de aller mest avanserte klokkene i Rolex’ katalog finner vi Sky-Dweller – en klokke som både har visning av to tidssoner og årskalender.

  See more
 • På hånden: The Longines Spirit 40 mm

  I fjor høst lanserte Longines sin nye Spirit kolleksjon. Med øket fokus på nøyaktighet og presisjon i en klassisk pilotklokke innpakning, så regnes lanseringen som en av de viktigste for Longines de seneste årene.

  See more
 • Respekt til Oris

  Oris hever nå standarden for sine nye klokker med et flunka nytt egenprodusert urverk. I dag lanseres urverket i en ny Oris Aquis Date. Les mer om klokken her:

  See more
 • MeisterSinger

  - the single-hand watch brand

  See more
 • Breitling SuperOcean Heritage 57

  Med sitt kule og avslappede uttrykk er Breitlings SuperOcean Heritage 57 en klokke som sender tankene tilbake mot slutten av 1950-tallet.

  See more
 • Breitling lanserer Chronomat for damene

  Les artikkel publisert hos The Watch

  See more
 • Kronaby

  Hvordan virker smartklokken fra Kronaby Sweden?
   

  See more
 • The New H. Moser & Cie.

  Streamliner Flyback Chronograph Automatic Funky Blue

  See more
 • Von Doren - Uræd

  Som kanskje mange vet er mannen bak Von Doren, Øyvind Von Doren Asbjørnsen, tidligere filmskaper. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at merket aktivt bruker videoer i markedsføringen.

  See more
 • Bell & Ross BR 05 Chrono

  I fjor høst lanserte Bell & Ross sin BR 05, som selskapets svar på den «horologiske flodbølgen» av sportsklokker med integrert lenke som har blitt lansert den senere tiden. En kategori klokker som er viktigere enn noen gang og hvis popularitet ikke virker å avta. Nå utvider Bell & Ross sin kolleksjon - med stoppeklokkefunksjon i den helt nye BR 05 Chrono.

  See more
 • Edox - Delfin Mecano Documentary

  Se dokumentar om Delfina Mecano modellen fra Edox

  See more
 • Maurice Lacroix Aikon Venturer

  Unboxing av den nye Maurice Lacroix Aikon Venturer

  See more
 • Seiko Prospex Alpinist SPB199J1 Unboxing.

  Se unboxing av den nye Seiko Prospex alpininst.

  See more
 • Omega on deck

  The 36th edition of the “Auld Mug” will mark OMEGA’s third time as Official Timekeeper. Having already timed the America’s Cup in 2000 and 2003, we’re back on board in 2021. Proud to serve the world’s best sailors on the waters of Auckland’s Waitemata Harbour and deliver split-second precision, even in the choppiest seas.

  See more
 • Silver Snoopy

  OMEGA Presents: The Speedmaster “Silver Snoopy Award” 50th Anniversary

  See more

Artikler