Ny fargeklatt i G-shock familien

Casio fortsetter vårens trend med ennå en fargesterk lansering. Denne gange er det MTG serien som får en ny bror i MTG-B2000PH. Teknikken Casio benytter seg av gjør at hver klokke får et unikt utrykk.


Skrevet av Kristian Hviding Kvam


G-shock familien fra Casio har en entusiastisk tilhengerskare. Selv ihuga klokkenerder ser forbi quartz urverkene og fokuserer på sjarmen og skaperkraften til Casio. Vanligvis har G-shock klokker det med å komme i en kasse omsluttet av gummiharpiks, men de siste årene har det kommet flere svært ettertraktede tilskudd i en titanlegering.

I år har Casio allerede lansert den fargerike titanklokken GMW-B5000TR, og nå kommer nok en innovativ variant. MTG-B2000PH leveres i en ion-belagt kasse. Dette ion-belegget varmes opp med en flamme i et presist mønster som gir forskjellige fargeuttrykk. Det er denne oppvarmingen som gir regnbuemønsteret i kassen.

Casio har hentet opp de samme fargemønsterene i skivene som står meget godt til kassen, og fargene forsterkes ytterligere av den mørkeblå remmen i tradisjonell gummiharpiks.

Klokken kommer til Norge i løpet av våren, men prisen er ennå ikke fastsatt.