Nye fargerike alternativer med nylanserte Oyster Perpetual fra Rolex

Årets forsinkede slipp fra giganten Rolex ga oss en helt ny Submariner, men også Oyster Perpetual-serien gjennomgikk en solid overhaling. Borte er den 39 millimeter store utgaven, og tilbake sitter vi med 36 eller 41 millimeter store varianter - som kan by på både elegante eller mer fargerike skiver.


Skrevet av Jørgen Erdahl


Den populære Oyster Perpetual-serien er på mange måter som en basemodell å regne i Rolex’ rikholdige katalog. Fortsatt kan du finne elegante eksemplarer med sort, blå eller sølvfarget skive, men oppmerksomheten rettes kanskje førstog fremst mot de lekne alternativene som har fått navnene Candy Pink, Coral Red, Turquoise Blue, Green og Yellow. Det sender tankene tilbake til de velkjente «Stella»-skivene og 1970-tallets glade vibber.

Leken eller elegant, men fortsatt robust
De nye variantene Oyster Perpetual har kanskje et lekent utseende, men står ikke tilbake fra kvaliteten vi forventer å finne fra verdens største produsent av luksusklokker. For også innsiden har fått en oppgradering og vi finner nå urverk i Rolex’ egen 3200-serie. Det betyr solide og robuste egenskaper som gjør klokkene til perfekte kompanjonger i hverdagen. Også vannresistensen er på plass med en dybderating på 100 meter.


Variantene i 36 millimeter legger seg med en norsk pris på 56.350 kroner, mens storebror i 41 millimeter ligger på 59.500 kroner. Trolig vil også modellene være hakket enklere å få tak i enn mange av de andre modellene i Rolex-kolleksjonen.