Panerai Submersible Chrono Flyback «Mike Horn Edition»

Gjennom snart to tiår har eventyreren Mike Horn vært ambassadør for Panerai. Det har medført flere spesialmodeller fra det italienske selskapet - og nå slippes en ny Submersible Chrono Flyback «Mike Horn Edition» i 500 eksemplarer.


Skrevet av Jørgen Erdahl


Gjennom år har Mike Horn befestet seg som en av verdens mest hardbarkede eventyrere, med kryssingen av det arktiske hav over Nordpolen på ski med Børge Ousland, som det kanskje friskeste minnet. På armen under mange av hans ekspedisjoner har det også vært ulike utgaver av Panerai som har prydet håndleddet – og nå kommer den hittil nyeste spesialutgaven.

Usjenert eventyrer-klokke
Nyheten leveres i en velvoksen 47 millimeter stor urkasse av børstet titan. Det betyr både lav vekt og gode egenskaper mot ytre påkjenninger, som rust. En nær ripesikker keramisk bezelring og safirglass er også tilstede – sammen med trykknapper som kan skrus ned for å sikre at vanntettheten til 300 meter opprettholdes.

Hvite, blå og gule fargetoner skiller klokken ut fra mengden og er samtidig et nikk til en tidligere Mike Horn Edition, nemlig Panerai Luminor Submersible 1950 Pole 2 Pole Limited Edition fra 2016. Med P.9100 på innsiden har imidlertid nyheten kronograf med flyback-funksjon å vise til, mens gangreserven oppgis til 3 dager.


Submersible Chrono Flyback «Mike Horn Edition» leveres med to ulike remmer og veiledende pris er satt til 18.900 euro.