TAG Heuer Aquaracer Professional 300 NIGHT DIVER

Under årets digitale «Watches and Wonders” ble den nye grunnkolleksjonen av Aquaracer Professional 300 avduket. Nå lanseres et nytt familiemedlem som, med sitt helt spesielle skivedesign, hedrer en den klassiske «Night Diver».


Skrevet av Jørgen Erdahl


Dagens moderniserte Aquaracer Professional 300 har sine aner helt tilbake til slutten av 1970-tallet, med ref. 844 og Heuer 2000 som de naturlige forfedrene. Sistnevnte kolleksjonen kom i flere ulike varianter helt frem til 2005, da den vek til side for den nye Aquaracer-familien.

Night Diver
Den ferske lanseringen henter sin tydelige inspirasjon fra den klassiske 980.031L. En klokke hvor hele skiven var utstyrt med selvlysende materiale, som også er tilfelle med nylanseringen. Det skaper en sterk kontrast mot den helsorte DLC-belagte stålkassen som måler 43 millimeter i diameter.

Klokken for øvrig følger samme oppskrift som de nylig lanserte variantene i samme serie, selv om den helmatte kassen og skiven gir et helt annet visuelt uttrykk. Fortsatt leverer klokken vanntetthet ned til 300 meter under vannflaten, en dreibar 12-kantet bezelring med tydelige markeringer, samt den spesielle skiven med horisontale riller.

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 NIGHT DIVER leveres med en sort gummirem, som også bruker det rillede designet langs senter, som kommer med foldespenne. Norsk pris er oppgitt til 37.600 kroner.